tisdag, december 1

Nu är vi vackra igen!!!

Tänk vad en klippning kan göra susen.....kvällen har spenderats i frisörstolen. Och nu är hustrun vackrare än någonsin och det vill inte säga lite........vi övriga har väl också bättrat på frillan en del.

Det verkar bli en kall natt med minusgrader i Böle och det dröjer väl inte länge innan snön är här. Men egentligen spelar det ingen roll - så länge man kör fyrhjulsdrivet med riktiga dubbdäck så behöver man inte vara orolig.

På tal om dubbdäck eller inte dubbdäck. Debatten är ju urlöjlig.....den dagen då det blir riktig vinter och snö så är det väl ingen som kommer på idén att gå ut med sandaler........ Visst är odubbade vinterdäck bra - men bara för den som är beredd att ta bussen när det blir vinter och halt.

Nästa år är det valår och det kanske är dags att man börjar engagera sig politiskt......numera är det ju helt i sin ordning att vara ett en-frågeparti.....Det gäller bara att komma på ett schysst partinamn. Vad sägs om " Mer dubbar åt folket" eller "dubbdäckspartitet" Det lutar nog åt dubbdäckspartiet faktiskt, nu är det bara att trycka upp valsedlar, helst med dubbar.