måndag, december 28

Ingen GRYTA!

Nu är det bestämt, alltså nyårsmiddán.........det blir någonting helt nytt. Vi får väl hoppas att det blir någonting som faller gästerna på läppen. I Eningböle är det långt till korvmojen, särskilt på nyårsafton. Det är väl inte särskilt kul om man avslöjar menyn - men en sak är säkert det blir ingen GRYTA, det får väl räcka att vi bor där.................

Det är inte ofta man gör ett personligt besök på banken men idag blev det så. Det var drygt trettio personer före.....det kan inte vara rimligt att ett enkelt kassaärende ska vara så besvärligt. Förhoppningsvis dröjer det innan man behöver göra ett personligt besök igen.

Det har varit en bra dag många saker har fixats. Nu är bilen nyservad och det märks verkligen.....Santan spinner som en katt.

Middagen är faktiskt på gång...........det blir en god lax med en smakrik ost som finns i kylen, någon mögelvariant. Om man dessutom lägger till en trea vispgrädde finns det inte mycket som kan gå fel. Det är väl inte en middag som går i hälsans tecken, den får vänta till det nya året.