torsdag, december 31

Både bäst och snyggast!!!!

Sista dagen på året är här!!!!!!! Det har varit ett riktigt, riktigt bra år. Livet i Eningböle blir bara bättre och bättre. Det betyder inte att livet är konfliktfritt men i slutändan blir det någonting bra.......På jobbfronten har det också varit ett bra år, entreprenörskap på schemat och många intressanta pedagogiska idéer har vaskats fram.....och mer blir det under det kommande året. Hur som helst så har "tasigförsamheten" gett ringar på vattnet och många nya spännande kontakter med näringslivet i Enköping har tagits.

Helenes jobbagenda har också förändrats i år, nytt jobb igen. Det är ju inte fel att ta hem första platsen i konkurrensen med över hundra sökande........den som har den bästa kompetensen ska ju självklart ha jobbet...och så blev det. Det är ju inte alla gånger som snyggast också är bäst - men den här gången är det det som gäller. Nu har hustrun ett jobb som rullar på - i dubbel bemärkelse.

Elinor har avverkat sin första termin på koskolan......det verkar vara ett bra val men man får väl finna sig i att det luktar lite svinskit om kläderna ibland.

Frida har också visat sig på styva linan. Hon är en verklig autografjägare......vad sägs om mer än 200 autografer, helt otroligt. Man ska ju komma i håg att autograferna inte ramlar in av sig själv. I bland måste man ju vara på plats och rycka tag i rätt spelare. Det har också inneburit många mail till olika klubbar.......och i brevlådan ramlar det in både halsdukar, bandybollar och namnteckningar, snacka om entreprenörskap.

Självklart har man förhoppningar om ett lika bra 2010 - både hemma och på jobbet. Men det ska väl inte vara någon omöjlighet. GOTT NYTT ÅR från Gustafssons i Eningböle!!!!