tisdag, december 15

Ett riktigt fett slagsmål

Äntligen är det vinter i Eningböle.....blir det en vit jul? Det är ju en förmån att bo på landet när det är vinter, vit och fin snö och en utmärkt plogning. Tänka sig att vi får plogat enda fram till dörren alltså bättre service än i stán.











Visst var det halt och snöigt på vägen till och från Härkeberga idag. Tur att vi har en riktig vinterbil. Santa Fe diesel med automatlåda är ju helt oslagbar......den är helt enkelt grym när det blir vinter, riktigt grym.

I dag var det "fest" på jobbet må jag säga, ett riktigt fett slagsmål på min lektion. Inga större personskador som tur var men en sönderslagen laptop får väl räcka. Självklart blev det några föräldrasamtal........återstår att se om det kommer att göras någon polisanmälan. Inte behöver man ha tråkigt på jobbet minsann.

Vilken fantastisk middag jag lyckades åstadkomma idag, en helt underbar laxanrättning. Något exakt recept finns naturligtvis inte men gott blev det. Med en bas av en halvliter mellangrädde, lite Johnnys senap, räkor och dill kan ju ingen misslyckas. Familjen gav ett bra betyg på smakupplevelsen 12 poäng av 10 möjliga, slå det den som kan. Den estetiska upplevelsen fick också bra betyg, dock inte lika högt. Något klen i färgen var den allmänna upplevelsen.