tisdag, januari 26

Tummen ner!!!!

Nu är det dags att ge tummen ner för UL. För visst är det väl så att det går bra att utlova resegaranti så länge det inte inträffar någonting. Men den dagen då bussen är försenad, då finns det minst tusen ursäkter till varför man inte ska betala ut någon ersättning. "Ersättning kan inte betalas ut eftersom UL inte kan råda över situationen"

Att ha dessa minst sagt strikta regler är ett bra sätt att smutskasta sitt eget företagsnamn. Hur vore det om man visade lite ödmjukhet mot sina kunder. Det börjar faktiskt bli ett stort problem med bussar som inte kommer och bussar som kommer men som inte behagar stanna trots att man så plikttroget "plingat på knappen".

Tur att utvecklingen går framåt när det gäller bränslesnåla dieselbilar........då kan man kliva av när man vill och man kommer fram oavsett om det är något litet trafikhinder som man inte kan råda över. .......eller varför inte köpa en turboladdad fyrhjulsdriven SUV, då kan man köra när man vill och var man vill........man ju till och med ta en sväng i skogen om man har lust...