onsdag, januari 6

En tunna skit från Eningböle!!

Så här ser det ut när teknikförvaltningens gubbar är ute och smyger bland skiten.


Äntligen kom de och tömde soppor........visst har det varit helger och visst ska en soppgubbe få vara ledig. Men hur mycket sopor är det tänkt att vi ska lagra. Det är ju i stort sett tre veckor sedan man var här och rensade våra tunnor. Inte nog med att det är lång tid, under helgerna är de flesta hemma och producerar mer sopor.

Det här är oerhört dåligt organiserat.......dags för teknikförvaltningen att tänka om.....det är därför man får årets första tunna skit från Eningböle. Vi får väl se vem som får den andra????
Idag har hushållssysslorna anpassats efter årstiden. Det blev en avfrostning av frysen.......och det blev fett bra. Dessutom fick vi rensa och kasta bort en hel del. Av någon anledning så samlas det en hel del saker i frysen som aldrig är tänka att användas igen.
Helene och company var iväg till Bromma zoo för att shoppa. Och visst kom de hem med fina gjejor......Elsa kom hem med en jacka i en avancerad röd färg. Hon såg verkligen ut som en liten julgris i sitt nya plagg. I min alamancka är det långt till nästa jul - men det kanske är tänkt att Elsa ska förvaras bland julsakerna tills dess.??? Skämt åsido vad gör man inte om det är kallt!!! Jag måste säga att jag nästan blev besviken, men bara nästan. Helene hade inget hundkoppel eller halsband med sig hem....vad har det tagit åt henne.???