lördag, januari 30

Korsdrag i trekammarbrunnen?

Nu har jag fyllt på i garderoben. Visst finns det en hel del kläder att välja på när man väl kommer ut i butikerna..........så länge man är beredd att betala förstås. Det där med rea är ingenting som jag bemästrar. Vid de tillfällen man hittar någonting som är nedsatt så är det bara XXL som finns kvar, ännu så länge är det lite för stort......men man vet ju aldrig.

För övrigt har den här dagen mest ägnats åt snöskottning. Det var nämligen en hel del snö på våra två altaner. Det kanske var onödigt att skotta, men det är dumt att chansa. Hur som helst så minskar man ju belastningen om man bara orkar ta fram snöskyffeln. Om man tänker att snön var 40 cm djup och altanen är nästan 100 kvadrat.....då har man fått bort åtskilliga ton omräknat i blötsnö.

Idag har Helene hittat ett smaskigt recept på köttfärslimpa ......många goda ingredienser. Det ska vara både bacon och grädde..............men ingen parmesan och tur var väl det. Fy fan för parmesanost. Efter det mindre lyckade försöket med potatiskpuckarna vet jag numera att parmesan inte räknas som föda. Det luktar ungefär som man skulle ställa upp korsdrag i trekammarbrunnen. Smaken är inte heller långt där ifrån. Tacka vet jag köttfärslimpa gjord på den finaste grädden......