söndag, oktober 17

Grannarna kanske tycker att man är helt borta i rovan!!!

Det finns faktiskt några platser i landet som har det vackra namnet....Böle. Och just idag har det fantastiska namnet tagit plats på första sidan i UNT.............Det handlar om Årböle. Och frågan är väl vilket namn som är vackrast.....de är väl bara att smaka på formuleringen...Eningbööööööle så vet man.

Kallt och hårt i marken är det just nu. Men det kan ju inte sätta stopp för lite trädgårdsarbete. Härom dagen blev det storfynd på Plantagen.....vem kan missa när de är utförsäljning med 70%. Hur som helst så blev det till att ta fram spaden och ge sig i kast med en trädgårdsinstallation.

Sen att grannarna kanske tycker att man är helt borta i rovan när man står och spättar i den hårda marken....ja det får man väl bjuda på. Men å andra sidan så kan de ju komma igen i vår......Eningböle Park utvecklas faktiskt för varje år. Men det betyder att man inte bara kan sitta ned och vänta.....man måste göra också........... Slutmålet är självkart en vatten nstallation i någon form.....den kommer men man vet inte när.